Tjenester

Strategiprosesser

Strategiprosesser handler om å løfte seg ut av en travel hverdag – få overblikk, få perspektiv, se langsiktig – for å gjøre de riktige valgene og å prioritere de riktige tiltakene.

Organisasjonsutvikling

Organisasjonsutvikling handler om å utvikle en effektiv organisasjon som både gir tilstrekkelig styring og nødvendig fleksibilitet for å sikre at ressurser blir utnyttet på en best mulig måte.

Lederutvikling

Lederutvikling handler selvfølgelig også om å utvikle den enkelte leder som person – kjenne egne styrker og svakheter, skape bevissthet om egen atferd, skape grunnlag for god kommunikasjon m.m.

o

Prosjektledelse

Prosjektledelse handler om å sikre leveranser med ønsket innhold og kvalitet innenfor gitte rammer med hensyn til kostnader og fremdrift.

Flerbedriftsprogram

Flerbedriftsprogram handler om å innhente kunnskap, om å få impulser og for deretter å foredle, tilpasse og implementere disse i egen virksomhet.

«Vi har en todelt bakgrunn med bred praktisk erfaring fra næringslivet med ledelse og utvikling av bedrifter i flere bransjer samt tung erfaring som rådgivere for utviklingsorienterte virksomheter.»

«Strategiarbeidet medførte at vi i 2016 gjennomførte vår største enkeltinvestering med 53mill, og har en plan om å passere 300mill i omsetning i 2019.»

Roar Voll, Daglig leder i Alvdal Skurlag AS

La oss hjelpe din bedrift

Hvilken tjeneste er du interessert i?

6 + 14 =

Følg oss

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Kontakt oss

Dronning Eufemias gate 16,
0191 OSLO

E-post: post(at)sbu-as.no
Fakturaadresse: post@viewledger.com

912 499 197 MVA

Strategisk Bedriftsrådgivning AS

En ledende pådriver og impulsgiver til norsk næringsliv.
Vi skaper lønnsom utvikling.