Prosjektledelse

Prosjektledelse

Prosjektledelse handler om å sikre leveranser med ønsket innhold og kvalitet innenfor gitte rammer med hensyn til kostnader og fremdrift.

På den ene side er det er viktig å ha metoder og verktøy som sikrer nødvendig styring og kontroll under ulike faser av prosjektet. På den annen side handler det om å lede mennesker – få ulike mennesker, med forskjellig bakgrunn og referanser – til å jobbe mot felles mål innenfor gitte rammebetingelser.

Vi benytter oss av ulike metoder og verktøy for styring av prosjekter – både anerkjente konsepter som er tilgjengelig i markedet og egne konsepter utviklet gjennom mange års erfaring fra prosjektledelse innen forretningsutvikling, organisasjonsutvikling og IT.​

Våre rådgivere har mange års erfaring med fra ulike roller i prosjektarbeid – prosjekteier, medlem av styringsgrupper, prosjektleder og deltaker i prosjekter. I kombinasjon med lang erfaring fra linjeledelse i ulike virksomheter gir dette et godt fundament for ledelse av prosjekter hos våre kunder.

KONTAKT OSS

Ønsker du mer informasjon om prosjektledelse?

13 + 5 =

Følg oss

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Kontakt oss

Dronning Eufemias gate 16,
0191 OSLO

E-post: post(at)sbu-as.no
Fakturaadresse: post@viewledger.com

912 499 197 MVA

Strategisk Bedriftsrådgivning AS

En ledende pådriver og impulsgiver til norsk næringsliv.
Vi skaper lønnsom utvikling.