Prosjektledelse

Prosjektledelse

Prosjektledelse handler om å sikre leveranser med ønsket innhold og kvalitet innenfor gitte rammer med hensyn til kostnader og fremdrift.

På den ene side er det er viktig å ha metoder og verktøy som sikrer nødvendig styring og kontroll under ulike faser av prosjektet. På den annen side handler det om å lede mennesker – få ulike mennesker, med forskjellig bakgrunn og referanser – til å jobbe mot felles mål innenfor gitte rammebetingelser.

Vi benytter oss av ulike metoder og verktøy for styring av prosjekter – både anerkjente konsepter som er tilgjengelig i markedet og egne konsepter utviklet gjennom mange års erfaring fra prosjektledelse innen forretningsutvikling, organisasjonsutvikling og IT.​

Våre rådgivere har mange års erfaring med fra ulike roller i prosjektarbeid – prosjekteier, medlem av styringsgrupper, prosjektleder og deltaker i prosjekter. I kombinasjon med lang erfaring fra linjeledelse i ulike virksomheter gir dette et godt fundament for ledelse av prosjekter hos våre kunder.

KONTAKT OSS

Ønsker du mer informasjon om prosjektledelse?

10 + 13 =

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Kontakt oss

Griniveien 363,

1356 Bekkestua

E-post: post(at)sbu-as.no

Fakturaadresse: strategiskbedriftsutviklingas@ebilag.com

912 499 197 MVA

Strategisk Bedriftsrådgivning AS

En ledende pådriver og impulsgiver til norsk næringsliv.
Vi skaper lønnsom utvikling.